Rawatan Ortodontik   Pemutihan Gigi

Mencabut Gigi   Penskaleran dan Penggilapan

Contact Us

Find Us

   

Dapatkan nasihat pergigian profesional yang terbaik

 

di Klinik Pergigian TAG.

Tentang Kami

Di Klinik Pergigian TAG kami mengutamakan kebajikan pesakit dan kami tidak akan menggesa sesuatu prosedur. Matlamat kami dalam menyediakan perkhidmatan sifar kesakitan dengan menggunakan peralatan terbaik menjadikan kami klinik pergigian pilihan di Johor Bahru.

Temui kami hari ini dan selesaikan sebarang kebimbangan berkaitan gigi anda.

Klinik Pergigian Termoden

Klinik Pergigian TAG adalah klinik gigi estetik yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang ortodontik, pembedahan, implan dan venir. Dengan teknologi laser yang canggih, pesakit akan menjalani proses yang kurang menyakitkan dan invasif di klinik kami, memastikan ketidakselesaan yang minimum untuk rawatan bebas tekanan pada bila-bila masa.

Sinar X Digital Berteknologi Tinggi

Kebimbangan yang semakin ketara terhadap pendedahan radiasi juga mendorong klinik kami untuk menggunakan teknologi sinar X digital yang dapat mengurangkan risiko pendedahan sinar X.

Kawalan Jangkitan Aras Tinggi

Amalan membuang setiap alas plastik kerusi pergigian kami dengan segera selepas setiap pesakit adalah langkah utama bagi mewujudkan persekitaran steril dan sifar-jangkitan yang konsisten untuk semua pesakit.

 

Kakitangan Kami

Dr. Karen Kuo Yuet Yuen

DDS (MAHSA), MFDS RCS (Edin)

Dr. Karen mendapat anugrah Dekan sebanyak 2 kali sepanjang pengajian beliau di MASHA Universiti. Beliau menamatkan pengajian dengan keputusan yang sangat cemerlang, menduduki tempat kedua teratas. Beliau juga adalah ahli Fakulti Pembedahan Pergigian Royal College of Surgeons di Edinburgh, Scotland.

Dr. Karen banyak membuat kajian dan menghasilkan penulisan yang terperinci dan meluas mengenai penjagaan dan rawatan pergigian. Rencana dan penulisan beliau sering diterbitkan oleh majalah-majalah popular seperti HealthToday. Beliau juga selalu terlibat secara aktif dalam program-program perkhidmatan sosial terutama di negeri kelahiran dan kampung halaman beliau, Perak dan Sabah.

Beliau telah berkhidmat bersama kementerian kesihatan malaysia selama 2 tahun sebelum berkicimpung dalam sektor swasta, menawarkan pengetahuan dan pengalaman beliau dalam pelbagai cabang pergigian termasuk Endodontics, Orthodontics, dan Digital Dentistry.

Walau apa pun, pada Dr. Karen keutamaan beliau adalah memberikan yang terbaik kepada setiap pesakit. Cita-cita meliau ialah memenuhi dunia dengan senyuman yang cantik.